Liva og jeg

Lørdags hygge

Før i tiden var weekender ligesom alle andre dage for mig. Jeg gik jo på barsel og passe Liva. Men efter jeg er starte på arbejde nyder jeg mine weekender. Altså når jeg har weekend fri! Og i dag har vi rigtigt hygget.

IMG_7243

Vi sov længe i dag. Det er dejligt at kunne det igen! Liva er begyndt at sove rigtigt godt faktisk og i dag sov hun til kl 8.30. Da vi vågnet (Liva og jeg) havde Tobias været oppe og gå med vores hund og købt morgenbrød i bageren. Dejligt at kunne hygge ved spisbordet uden at skulle skynde sig at spise og ud af døren for at aflever Liva i vuggestue og så selv videre på arbejde. Vi har i dag taget det stille og roligt og bare slappet af.

Vi tog i DGI byen ved 10 tiden. Vi har ikke været i svømmehallen siden vi var i Barcelona. Så jeg glædet mig til at se hvordan Liva ville regere når vi skulle i svømmehallen. Men hold nu kæft det var en dyr omgang. For det første måtte hun ikke havde sin egangs svømmeble på. Vi skulle købe deres badebukser/ble som ikke er engangs. Det koste os lige 99 kr. Og så koster det 75 kr per voksen. Alt i alt for at komme i svømmehallen blev det 249 kr. Det er fandme dyrt!!!

Jeg indrømmer at det er en lækker svømmehal og vi hygget i børnebassinet. Liva fik svømmevinger på, hvilket hun ikke var helt tilfreds med. Hun prøvet i starten at få dem af og glemte alt om vand og sjov. Men efter et stykke tid gav hun op og leget i vandet. Hun pjasket rundt og grinte hele tiden. Tobias skulle lige svømme lidt og efterfølgen kom han over og leget med os i børnebassinet.

IMG_7245 IMG_7247 IMG_7248 IMG_7273 IMG_7276

Da vi kom hjem spiste vi lidt frokost og så fik Liva en lur ude på altanen. Godt pakket ind og med hue på 🙂

IMG_7269 IMG_7267

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *