Børnetøj og mode

Nyt fra H&M i leopard mønster og brune farver

Vi har haft en fantastisk hyggelig lørdag. Vi har haft besøg af min søster´s datter Amelia. Og vores nabo Karen og hendes søn Liam kom også på besøg. Så det har været en stor lege dag i dag. Hyggeligt men også ret hårdt! Da vi kom hen på eftermiddagen tog Liva og jeg i Fields og hygget. Vi endte selvfølgelig i H&M – som i ved elsker jeg H&M. Og jeg fandt en masse lækkert til Liva.

Jeg fandt en lækker cardigan med leopard mønster. Den er så fed og den glæder jeg mig til hun skal ha på! Jeg fandt også et par stretch jeans i leopard mønster. Dem har jeg helt forelsket mig i. Så faldt jeg få et par brune kabelstrikkede leggings. Og så skulle jeg bare have denne strik trøje med det søde vaskebjørn til hende. Hun bliver sku så smart min lille pige. Og så er det jo til en god pris. Hold nu op jeg elsker H&M 🙂

CollageImagehm CollageImagehm2De brune leggings kan købes her. Strik trøjen med vaskebjørn kan købes her. Leopard bukserne og leopard cardiganen kan ikke købes på hjemmesiden 🙁

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *