Alt muligt blandet

Starter på arbejde i morgen

ikea_case_image_0

Det er sidste dag i dag jeg har barsel. I morgen starter jeg på arbejde i IKEA igen og jeg ved faktisk ikke hvordan jeg har det med det. Lige nu har jeg ikke lyst til at starte. Jeg tror det er frygt for at jeg ikke kommer til at få noget tid med Liva, Tobias og Bonzo. Men samtid så glæder jeg mig til at se folk igen. De har rykket mig til en ny afdeling og det betyder nye kollegaer og chef. Jeg har ikke været på arbejde i 2 år næsten, da jeg har haft orlov i 6 måneder, hvor jeg har været ude og rejse med Tobias og boede på Bali. Så blev jeg gravid og var sygemeldt det meste af min graviditet hvor jeg var indlagt 2 gange på Hvidovre hospital pga smerte i maven og underliv. Og ja så fødte jeg og har været på barsel. 2 år og kan ikke huske noget som helst 🙂 He he, det skal nok blive sjovt. Jeg kommer til at fumle rundt i alle IKEA´s vare og produkter. Min kendskab er der stadig til de forskellige produkter men det er mere de nye vare der er kommet imellemtiden og computersystemmet. Jeg kommer til at være NY PÅ JOB. Og skal sikkert også ha sådan et skilt på min trøje. Nu må vi se hvordan det kommer til at gå. Jeg glæder mig i hvert fald til at se alle igen 🙂

Hvad ang bloggen så ved jeg ikke hvor meget tid jeg vil få med den. Men jeg vil prøve at få det til at fungere med vores hverdag – hvordan det så kommer til at være nu hvor jeg starter på arbejde. Så det bliver nok om  aften jeg skriver og nok ikke så mange indlæg som jeg plejer. Men jeg vil forsætte med at skrive om mit liv som mor til min lille prinsesse 🙂

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *