Alt muligt blandet, Liva og jeg

Vi elsker vandmelon!!!

I sidste uge blev jeg syg med madforgiftning og måtte flytte hjem til min søster for at få hjælp til Liva. Tobias var ude og rejse og derfor rykket der hjem i nogen dage. En af dagen hvor jeg havde fået det lidt bedre tog vi på en Cafe som lige var åbnet i Tåstrup. Og der spiste vi aftensmad og hygget. De små, Amelia og Liva fik spist en del vandmelon. Det var de helt vilde med. Liva plejer at få sit mad skåret i små stykker og så tager hun selv med fingerne. Men fordi Amelia selv holdte en hel skive vandmelon så ville Liva ikke havde sine små stykker. Hun ville jo gerne det sammen som Amelia og fik derfor en hel skriv hun kunne sidde og tykke i. Og Liva havde en fest med det.

CollageImage1 CollageImage11

2 thoughts on “Vi elsker vandmelon!!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *