Alt muligt blandet

Kæreste aften i fredags.

captianphillips

I fredags havde Tobias og jeg kæreste aften. Liva blev passet af hendes farmor og farfar hele dagen og aften 🙂

Vi startet ud med at tage i Toys R Us og kigge på fødselsdags gave til Liva. Hun bliver jo 1 år om nogle dage. Vi fandt også noget til hende, bare ikke i Toys R Us men i Elgiganten. I kan se hvad vi har købt når hun har fået gaven 🙂

Vi endte med at spise på McDonalds – Det skal lige siges at det var ikke planlagt!! Men det var hvad vi havde mest lyst til og så havde vi et budget vi skulle holde os inde for. Vi gik en tur op langs Lyngby hovedegade bagefter og købte lidt slik til biografen. Inden filmen satte vi os ind på en cafe, kan ikke huske hvad den hed. Men den var virkelig hyggelig. Der fik vi os en lille kaffe og fik snakket og hygget. Vi skulle ind og se filmen Captain Phillips. Og hold nu op den var fed. Jeg vil klart anbefalde jer at gå ind og se den! Den er baseret på en virkelig historie. Og det er en film man skal se i biografen!

Vi havde en dejlig aften. Lige noget vi havde brug for. Da filmen var færdig kørte vi hjem til Tobias forældre og sov. Vi ville ikke vække Liva og køre hjem.

photo 2

photo 1IMG_7578

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *