Liva og jeg

Syg igen!

Nu må det altså stoppe! Liva er blevet syg igen. Vi skulle rigtigt ha holdt fødselsdag for hende i dag sammen med mine veninder men det har jeg aflyst nu.

IMG_7837 Vi starte dagen med at gå en tur og gå over at handle ind til lagkage og boller. Jeg kunne se hun var træt så lage hende ned så hun kunne sove. På vej hjem kaste hun så op imens hun sov, men jeg var ikke hurtigt nok til at regere så  hun fik det ud over sig selv. Jeg skyndte mig op i lejligheden og kaldte på Tobias for at få hjælp. Af med alt hendes tøj og ud i bad kom hun. På med nyt tøj og så sad vi lidt i sofaen og slappet af. Hun fik lidt vand at drikke, men hun var stadig ret pylret og små græd hele tiden. Jeg havde bagt boller om morgen, så jeg prøvet at give hende en, men der gik ikke lang tid, så kaste hun op igen. Ud over sofabordet, gulvtæppet, på mig og på hende selv. Øv altså!! Der var bræk ud over det hele. Af med mit tøj, hendes tøj og så lige ud og blive vasket rene. Nyt tøj på og så skulle jeg lige fjerne brækket på vores gulvtæppe og sofabord. Der gik 10 min og så kaste hun op igen. Endnu mere end de 2 første gange. Igen nyt tøj på og gøre gulvtæppet rent. Jeg lage mig sammen med hende ind i vores seng. Hun faldt i søvn med det sammen og fik sovet i 1,5 time. Nu sidder hun sammen med mig i sofaen og ser Byggemand Bob på vores ipad. Hun er virkelig pylret, græder hele tiden og er stadig meget træt 🙁 Hele vores lejlighed lugter af bræk og jeg føler at jeg selv lugter af bræk. ØV, ØV OG ATTER ØV!

IMG_7838 IMG_7840 IMG_7841 IMG_7848IMG_7850

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *