Liva og jeg

Ud og lege :)

Nå jeg ikke er på arbejde om lørdagen og søndagen så går vi en lang tur sammen hele familien. Tobias og jeg får nemlig snakket om en masse ting, som vi ikk ville gøre i hverdagen. Der er alt for mange praktiske ting at tænke på, til at vi kan sætte os ned og snakke om drømme, ting vi vil opnå, rejser osv. Og det gør vi så på vores lange gå ture i weekenderen. Vi kom forbi en legeplads og så skulle Liva lige prøve at gynge for første gang. Hun sad bare og kigget på Tobias. Der kom ikke et smil eller grin fra hende! Så det synes hun ikke var så sjovt. Hun forstod det nok ikke helt. Vi prøvet også at sætte hende på en vippe. Det var heller ikke noget hun synes var sjovt. Men så satte vi hende i sandkassen og så begyndte hun at snakke, smile og grine 🙂

IMG_7989 IMG_7993 IMG_7994 IMG_7995 IMG_7996 IMG_7997 IMG_8001

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *