Alt muligt blandet

1. december

Ihhh, jeg elsker december månede. Det er bare et symbol på hygge, julepynt, tændt stearinlys, mørke dage, gaver og bagning. Og jeg elsker det!!! Det er virkelig en af mine ynglings måneder på hele året.

Vi var hjemme og julehygge hos min far og hans kæreste igår. Og Liva fik virkelig mange æbleskiver, chokolade og småkager. Da vi skulle spise aftensmad ville hun nærmest ikke spise noget af det. Vi havde en dejlig dag og aften der hjemme sammen med hele familien. Men på vej hjem i bilen begyndte Liva at græde, hun kunne ikke rigtigt falde i søvn som hun plejer når vi er ude og køre bil. Min fornemmelse sagde at hun nok havde ondt i maven efter alt det hun havde fået hjemme hos min far. Vi fik ikke sovet særlig meget, da hun lå og græd og rullet om på maven en del gange i nat. Det var så syndt for hende, at hun havde så ondt i maven. Da kl var 03.00 i nat, var jeg oppe og lave ben øvelser med hende, nusse hende på maven og ryggen og trøste hende så godt jeg kunne. Hun faldt i søvn igen og vågen nogen flere gange indtil hun faldt i søvn kl 06.00 og sov så til kl 09.00.

Jeg har nu afleveret Liva og Bonzo hos Tobias mor og far. Så Tobias og jeg kan få noget tid til at være lidt alene og få snakket. Senere i dag skal vi hjem til min mor og jule hygge med god mad.

IMG_7816

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *