Alt muligt blandet

Det går dårligt her hjemme :(

Jeg skriver ikke så meget på bloggen for tiden. Og det er der virkelig en god grund til. Mine prioteter lig nu er Tobias, Liva og arbejde. Derfor bliver bloggen glemt lidt, da jeg ikke føler jeg kan give den det tid den fortjener, som jeg gerne vil.

Vi (Tobias og jeg) er inde i en dårlig periode i vores forhold. Vi har det lidt svært for tiden. Jeg vil ikke skrive så meget om det da jeg synes nogle ting skal være private. Nok ser jeg min blog som et frirum og det sted jeg kan komme af med alle mine tanker, følser og min frustration. Men jeg vil ikke skrive om Tobias eller vores forhold i detaljer når vi har det som vi har det lige nu. Jeg respektere nemlig at han ikke ønsker at alle skal vide alt hvad der forgår hjemme hos os. Og igen må nogle ting gerne forblive imellem ham og jeg og inde for vores fire vægge. Selvfølgelig skal jeg ikke kun skrive om alt det gode i vores forhold. Det vil for mig være falsk og ikke oprigtigt over for mig selv, jer der læser med og bloggen.

Der er rigtigt mange ting i vores hverdag vi har svært ved at få til at hænge sammen især efter jeg er starte på arbejde igen! Vi skal have det hele til at hænge sammen, hver for sig og som familie. Vi er to meget forskellige mennesker, med forskellige, drømme, mål og behov. Det gør at vi har rigtigt svært ved at blive enige. Normalt er vi gode til at gå på kompromis med hinanden, fordi vi ved at vi er så forskellige som nogen kan være.

Men vi arbejder på at få det til at fungere, vi arbejder på vores forhold og vi arbejder på at bevare vores kærlighed til hinanden.

2 thoughts on “Det går dårligt her hjemme :(

  1. Kan udmærket forstå dig, vi havde os til at starte med svært til at få det til at hænge sammen og finde tid til hinanden men det hele kommer. Håber i også kan få det til at hænge sammen.
    Knus herfra

    1. Hej Funda…

      Tak… Ja jeg håber også at det bare er en periode og at vi kommer igennem den og videre. Vi må jo arbejde på det og få det til at fungere. Glæad for at i har det dejligt og at i har fået det bedre sammen 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *