Alt muligt blandet

Juleaften hos svigerfamilien

Igår var det juleaftens dag. Og vi var hjemme hele dagen og hygge med alle Livas gaver hun havde fået lillejuleaften. Kl 16.00 skulle vi så hjem og hygge med Tobias familie og fejre jul. Det er første gang jeg holder jul uden min mor og min familie. Så jeg synes det var lidt mærkeligt. Men efter vi har fået Liva har vi aftalt at vi skifter med at holde jul med vores familier. Det vil sige, at sidste år da Liva lige var født, der holdte vi jul med min familie. Og i år er det så Tobias familie vi fejre jul med. Vi spiste tidligt, mest for Livas skyld så hun kunne være med til det hele. Vi fik både and og flæskesteg, med brun sovs og brune kartofler. MUMS DET VAR LÆKKERT!! Tobias mormor havde lavet hjemmelavet rødkål. Det var virkelig lækker, må få opskriften på den!

Vi gik så rundt om juletræet og sang en masse julesange. Det er første gang Liva prøver det. Sidste år lå hun jo bare og sov i mine arme hele aften. Men i år gik hun rundt selv og holdte nogen gange sin far i hånden. Hun synes det var sjovt og klappet også en del gange imens vi sang 🙂 Så pakket vi gaver op og hygget ellers med slik, kaffe og hjemmebagte småkager (Tobias mormor havde bagt klejner, vanilje småkager  og finskbrød) MUMS!!!!

Det var en stille og rolig juleaften i dejligt selskab. Taget i betragtning af det var første gang jeg holdte med Tobias familie så gik det rigtigt godt. Og det var en dejlig og super hyggelig aften 🙂

IMG_8491 IMG_8492 IMG_8494 IMG_8499 IMG_8505 IMG_8511 IMG_8512 IMG_8515

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *