Liva og jeg

Liva har fået mellemørebetændelse.

Hun ar haft det i en uge nu. Og det er stadig ikke gået væk! Hun sidder hele tiden med sine finger inde i sit øre. Det er meste det øre i venstre side, men det er som om at højre side også er ramt af det. Fordi nogen gange sidder hun med sine finger i begge øre 🙁

Den første dag var slem og vi endte også med at tage på Hvidovre hos vagtlægen. Han undersøgte hende og kunne godt se hun havde ondt, var rød og hævet inde i sit øre. Men fordi hun ikke har haft feber så ville han ikke give hende noget penicillin. Hun skal ha feber 3 dage i træk før hun kan få det og det har hun ikke haft! Han sagde at det ville gå væk af sig selv og at jeg bare skulle give hende panodil junior til at tage smerten. Men nu har hun haft det i en uge og jeg vil gerne havde at min lille prinsesse bliver rask og ikke har ondt mere. Så hvis hun stadig har det sådan her i morgen så ringer jeg igen til vagtlægen og håber på han kan give hende noget der kan hjælpe. Det gør så ondt i mit hjerte at hun render rundt og har ondt. Hun er ikke sig selv pga det. Hun er meget mor syg, pylret og kræver en del opmærksomhed, tryghed og kærlighed. Hvilket vi giver hende. Godt det er nu her imens vi har juleferie. Men det er stadig øv, at hun er sådan når vi i de her dage skal være sammen med familien og hygge.

Hun vil helst sidde hos mig, læse bog – især Bamses sutte bog, se Timmy Tid på vores ipad eller høre børne sange på vores ipad.

IMG_8340 IMG_8342 IMG_8345 IMG_8350 IMG_8354 IMG_8356 IMG_8359

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *