Alt muligt blandet

Nattøj fra Lego Wear

Åhhh vi har været så heldige at få sendt nyt nattøj fra Lego Wear. Det er super lækkert, blødt og sidder perfekt på hende. Det har et sødt pingvin motiv på maven og dele af printet er lavet i guldglimmer. Bukserne er stribede med lilla og med pink elastik i taljen. jeg er helt vild med farverne!

Nu har Liva haft det på de sidste par nætter og det gode ved det her sæt er, at blusen er lang. Alle hendes andre natsæt, der er blusen kort og den ender med at ryge op over hendes mave når hun sover. Men det gør denne her altså ikke, og det kan vi jo godt lig 🙂

I kan købe sætte HER inde på deres hjemmeside. De har også mange andre søde natsæt. Og det er bestemt ikke sidste gang hun skal sove i Lego Wear 🙂

IMG_8134 IMG_8135 IMG_8136 IMG_8137 IMG_8147Jeg beklager hvis billederne virker lidt mørke, men jeg måtte tag med min mobil da batteriet på vores kamera var helt dødt.

Dette indlæg er  sponsoreret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *