Alt muligt blandet, Liva og jeg

Tak for alt i 2013

I dag siger vi farvel til 2013 og byder 2014 velkommen. Det har været et fantastisk år med både op og nedture. Når jeg tænker tilbage på året der er gået, så har jeg faktisk oplevet sindssygt mange ting.

Om mig selv:

– Jeg har bodet i Barcelona i 3 måneder sammen med Tobias, Liva og Bonzo.
– Jeg har arbejdet på mit projekt Trold & Blomst og jeg har fået en hjemmeside og sælger en del af mine billeder og wallsticker.
– Jeg starte med at blogge, da jeg boede i Barcelona og er blevet afhængig af det. Jeg elsker at blogge og kan ikke undvære det nu!
– Jeg er starte på arbejde igen efter min barsel.
– Tobias og jeg har købt et sommerhusgrund og er i gang med at få bygge sommerhus der oppe.
– Tobias og jeg har for første gang haft en hård periode som kærester.

Liva har lært mange ting, udviklet sig helt vildt på det her år. Men det her er dem jeg husker bedste:

– Liva har rejst til 5 forskellige lande i år.
– Liva starte i vuggestue her i sommers.
-Liva lærte at sidde op selv.
– Liva lærte at kravle.
– Liva lærte at gå.
– Liva sagde sit første ord.
– Liva lærte at spise med ske og gaffel.
– Liva har lært at bruge en iphone og ipad! Hun kan ikke ringe op eller skrive beskeder. Men hun ved hvordan man starter tegnefilm på ipaden og hvordan man går ind i de forskellige apps som vi har hente ned til hende.
– Liva har malet/tegnet for første gang i år.
-Liva har smagt is, slik og chokolade for første gang i år.
– Liva blev 1 år!! Og fik lagkage for første gang.
– Liva er gået fra at være en lille baby til en lille pige der kan mange ting selv.

Til jer læser, vil jeg sige tak fordi i vil følge Liva og min hverdag, vores liv og oplevelser. Jeg er så glad og taknemlig over at i vil læse med og skrive kommentar til mine indlæg. Jeg håber i får en fantastisk aften med jeres venner og familier og kommer godt ind i det nye år.

IMG_7816

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *