Alt muligt blandet, Liva og jeg

Dinos Legeland i Ishøj

IMG_8879

I lørdags tog vi ud i det nye legeland der er åbnet ude i Ishøj. Vi mødte med min søster, hendes kæreste og deres datter Amelia. Vi var der allerede kl 10.00 får at få det til at passe med Liva og Amelias lur som de skulle havde ved 12 tiden. Der var lidt kø da vi kom men legelandet er så stort at det nærmest var som om vi havde det hele for os selv. Det er 4000 kvadratmeter og fyldt med ruschebaner, boldrum og labyranter i alle højder. Man kan klater og kravle rundt og hoppe i trampolin. Der er et lille område til babyer og børn fra 0-4 år. Det var super godt lavet og de små prinsesser hygges sig virkelig.

IMG_8844IMG_8845CollageImage33 CollageImage34 IMG_8864 IMG_8861 IMG_8872Det eneste negative jeg har og sige om Dino´s Legeland er at de ikke har styr på deres Cafe. Vi vente over 40 min på vores mad. Og når man har 2 små børn der er sultne så er 40 min lang tid! ALT FOR LANG TID! Personalet der stod i cafen virket meget stresset og  så løb de rundt! I den tid vi stod og vente var der flere tallerkner med mad klar men de råbte ikke nummer op. – man får nummer når man har betalt og bestilt. Og deres nummer gav heller ikke nogen mening. Vi stod i kø, og min søster stod foran Tobias. Så min søster bestilt først og hun fik fx nr 2257, så bestilt vi bagefter og fik nr 2264. Så der gik også længer tid før vi fik mad i forhold til min søster. Og så var deres mad kold da de fik det. Tobias havde bestilt en pastasalat med tun. Men han fik kun salat og tun. Der var INGEN pasta i. Og efter at havde vente i 40 min på den pastasalat med tun, så gad vi ikke gå op og brokke os eller spørge hvor pastaen var? Der var heller ikke nok børnestole. Når man tænker over hvor mange der endelig kommer med babyer og små børn der skal sidde i børnestole når de skal spise, så burde de havde flere. Vi gik rundt og skulle kæmpe os til 2 børnestole får at Liva og Amelia kunne sidde og spise. Så det skal de havde ændret på og få styr på deres cafe.

Ellers ville vi gerne komme igen, men vi spiser bare ikke i deres cafe efter den dårlig oplevelse med ventetid, kold mad, ingen pasta, og kamp om børnestole 🙁IMG_8880Liva faldt i søvn med det sammen vi sat os inde i bilen. Hun tog lige en lur på 3 timer efter vi havde været i Dino´s legeland. Hun har i hvert fald haft det sjovt 🙂

 

 

 

2 thoughts on “Dinos Legeland i Ishøj

 1. Havde læst tidligere indlæg.
  Men var ikke skræmt over ventetiden i cafen.
  Vi kom 4 friske gutter, mine to drenge og en kammerat til dem.
  250,- for indgang og jeg var gratis.
  Søde folk bag kassen og god kaffe.
  Der er kommet styr på cafen og bestilling af mad bliv klaret med en madbibber, 4 måltider, 10 min, 178,- ret rimligt.
  Vi var der fra kl.11 til 15.
  3 drenge der var helt færdige og en far den er glad for at den fysiske form er holdt vedlige.
  Kugleområdet er fedt og de rutschebaner er vilde.
  Kom af sted det er det bedste alternativ til andre legelande i Kbh.
  Fem dinoer ud af fem. Klasse.

  1. Hej Jesper.

   Jeg er glad for at i havde en dejlig oplevelse i Dinos Legeland.

   Desværre er jeg ikke enig med dig da jeg som sagt havde en dårlig oplevelse med deres cafe og mad. Som jeg har skrevet, stod vi i over 40 min og vente, fik kold mad og så manglet pastaen i min kærestes pastasalat. Der var heller ikke nok børnestole så dem skulle vi kæmpe om med andre forældre når der blev en ledig.

   Det er jo super for dem hvis de har gjort deres system bedre i deres cafe og at man ikke skal vente i 40 min. Ikke få kold mad når man endelig får det og at der kommer pasta i den pastasalat man bestiller!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *