Liva og jeg

Jeg VIL selv gå mor!!

Trods af hun kun er 14 måneder og ikke kan snakke, så ved hun hvad hun vil og mor her skal ikke bestemme! Det skal hun nok give udtryk for uden at bruge ord! I dag da jeg hente hende fra vuggestuen ville hun overhovede ikke ned i klapvognen og sidde. Så jeg lod hende gå og tænkte at på et eller andet tidspunkt så bliver hun træt af at gå selv. Der er jo langt hjem når man har så korte ben. Det tager mig normalt 10-15 min at gå hjem fra vuggestuen med hende i klapvognen. Men nu hvor hun ville gå tog det jo en krig før vi var hjemme. Hun går ikke 100% sikkert endnu. Så hun faldt på rumpen en del gange undervejs og så måtte jeg over og hjælpe hende op igen. Hun gik ellers meget stolt med hænderne i vejret og snakket med sig selv (når jeg skriver hun snakker, så mener jeg at hun går og siger en masse lyde)

Jeg skulle virkelig være tålmodig hele vejen hjem, for hurtigt gik det altså ikke. Og det var ret koldt og så var det ved at blive mørkt. Men hun skulle jo lige se og røre på alt hvad hun gik forbi på sin vej 🙁IMG_8766 IMG_8769 IMG_8770 IMG_8771 IMG_8772 IMG_8773

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *