Børnetøj og mode

Ny jakke fra farmand

I lørdags (altså en uge siden) var jeg på arbejde hele dagen, så Tobias var alene med Liva. De har rigtigt hygget sig og da han på et tidspunkt skal give hende jakke på, går lynlåsen i stykker. Så han tog i Fields med Liva og købte ny jakke til hende! Han var i Bilka og fandt denne lilla lækker sag, som var sat ned til 49 kr. Den er meget lækker i kvaliteten og i en flot farve til Liva. Men den er alt for stor. Han har købt den i en størrelse 92 og Liva bruger 86. Så hun sejler lidt i den. Jeg ville ha bytte den til en anden størrelse men Tobias har på en eller anden måde smit bon væk, så vi må bare beholde den som den. Hun kan godt havde den på, men hun har lidt svært ved at bevæge sig i den. Men så har hun da noget at vokse i 🙂

IMG_8830 IMG_8831 IMG_8832

Var lidt stolt og meget glad over at Tobias for en gang skyld selv har købt noget til Liva uden at jeg har været med til det. Det sker ikke så tit og for det meste er det mig der køber alt til hende. Så er meget stolt over at farmand tog initiativ til at købe noget til Liva.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *