Min drøm

Trold & Blomst Crowdefunding

photo-2-538x357

Som de fleste af jer ved så har jeg jo min lille drøm ved siden af mit arbejde i IKEA. Nemlig Trold & Blomst. Jeg arbejder virkelig meget på at få Trold & Blomst til at blive mere end bare en hobby/drøm. Jeg arbejder på at kunne fokusere 100% kun på dette, på at kunne få mit lille firma op og køre og blive til noget stort.

Jeg har en masse ideer til produkter som jeg rigtigt gerne havde produceret. Men det kræver penge, penge jeg ikke har! Så jeg har lavet et fundraising projekt, så alle jer der har lyst, kan donere til mit produkt. Nemlig Min babybog.

Jeg har oprettet et crowdfunding projekt på Booomerang.dk for at få hjælp af familie, venner og kunder til at bidrage til at få min bog trykt. Alle beløb, store som små, kan indbetales. Du bestemmer selv hvad du kan og vil bidrage med. Men fra 50 kr og opefter kan man få tilsendt et produkt fra www.troldogblomst.dk. Gaverne bliver udløst, når vi rammer 10.000 kr. Læs mere inde på mit crowdfunding projektet hvilke produkter man får sendt som tak for jeres bidrag.

Når du indbetaler til crowdfundingprojekter så er du 100% sikker på enten at få en lille gave som tak eller få dine penge tilbage igen!

Jeg håber virkelig i vil hjælpe mig med at få min drøm til at gå i opfyldelse. Del gerne eller fortæl til alle i tro vil hjælp eller støtte op om at få min drøm til at gå i opfyldelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *