Alt muligt blandet

Vores nytårsaften 2014

Vi havde hygget hele dagen og leget med Liva. Det kan i LÆSE OM HER. Liva fik mad lidt før os, så vi kunne spise lidt senere end normalt. Vi spiste mad fra Cofoco, som vi havde bestilt. Tobias endte med at stå i køkkenet alligvel, da maden skulle forberedes og laves. Det meste var lavet fra Cofoco, men der var alligvel en del at tilberede før vi kunne spise. Men hold nu op det smagte godt og det var rigtigt lækkert 🙂 Jeg skriver om maden senere 🙂

Liva fik set lidt fyrværkeri, da vores naboer fyre deres af tidligt. De har nemlig også børn 🙂 Så det var ret sjovt at se at hun ikke var bange for det. Hun peget på det og snakket og kigget ud af vinduet. Hun blev lagt ca kl 20.30. Meget senere end vi normal ville gøre, men nu var det nytårs aften, så hun skulle lige opleve lidt inden hun skulle i drømmeland.  Hun sov hele vejen igennem alt larmen. Hvilket var lækkert. Tobias og jeg spille Wii hele aften, og da kl blev 24.00 stod  i ude på altanen og så ud over Amager fælled og KBH. Kysset os ind i det nye år og drak en masse Asti. Puha, mor her blev sku lidt fuld. Vi endte med at gå i seng da kl var 01.30. Så det var en rigtigt hyggelig aften, stille og rolig og ligesom jeg havde lyst til den skulle være.

For første gang er jeg ikke blevet skuffet over nytårs aften. Jeg plejer at blevet det hvert år. Men ikke den her gang! Men jeg tilbragte også aften med de 2 vigtigste personer 🙂

IMG_8627 IMG_8633 IMG_8636 IMG_8642 IMG_8661 IMG_8663

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *