Alt muligt blandet

28 år på en alm mandag og alligevel ikke så alm.

Jeg havde fødselsdag i mandags. Tænk jeg blev 28 år. Shit, 2 år til jeg er 30!!!

Min fødselsdag var stille og rolig. Tobias er jo rejst, så det var bare en hel alm mandag. Jeg aflevere Liva i vuggestuen og så tog jeg på arbejde. Jeg havde købe lidt slik med til min afdeling. Så det gik vi og hygget lidt med hele dagen.

Min vagt starte med 2 sygemeldinger fra om morgen af og en afdeling der rodet helt vildt da vi er igang med ombygning. Så der var lige pludselig meget at se til og blev lidt stresset over alle de ting jeg skulle nå plus tag mig af kunder samtid. På et tidspunkt vil jeg sætte en glas plade fast oven på en af vores kommoder. Og i det jeg løfter glas pladen op så bliver den knust i 1000 stykker imens jeg holdte den. Jeg kunne mærke glasskårene lande på mit ansigt og mine hænder. Jeg havde skåret mig på fingeren. Men ellers var der ikke sket mig noget. Var bare meget forskrækket! og samtid glad for ingen kunder blev ramt at alle de glasskår da den blev knust. Øv altså, mit humør dale lige der i noget tid pga alt det!

Min bedste veninde kom forbi arbejde for at give mig et fødselsdags kram og så havde hun flotte lilla tulipaner med til mig. Hun redet lige min dag og gjordede den meget bedre. Dejligt at havde sådan en veninde.

Tobias forældre kom forbi om aften og lavet mad til Liva og jeg. De synes ikke jeg skulle være alene på min fødselsdag. Tobias mormor kom også og spiste med. Det var rigtigt hyggeligt at de ville komme og holde Liva og jeg med selskab, plus lave mad. Og så havde min svigermor en rigtigt lækker gulerodskage med. Mums!!!

Da Tobias far kom ind af døren havde han en buket roser med. De var ikke fra ham men en af mine veninder. Tobias far havde mødt blomsterbudet i elevatoren og fik dem så i hånden så han kunne give mig dem. Jeg blev så glad for de flotte roser. Dejligt at min veninde havde tænkt på mig og sendte mig blomster på min dag.

Jeg havde en dejlig dag med mine kollegaer trods den dårlige start. Og en dejlig aften med min svigerfamilie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *