Børnetøj og mode

Adidas sneakers til Prinsessen.

Jubii!!!! Så kom de ind af døren!! Jeg valgte altså de grå og sart koral farve sneakers. Jeg skulle lige ha min mors og lillesøsters mening om hvilken farve jeg skulle vælge inde jeg købte dem. Kunne jo som sagt ikke vælge farve i mit sidste indlæg. De er altså virkelig fede og jeg glæder mig til Liva skal have dem på her til foråret og hen over sommeren.

Liva var hel vild da jeg pakket dem ud af æsken. Hun skulle jo lige prøve dem. Jeg købte dem i en størrelse støre da hun gerne må kunne vokse i dem. Så de er lidt store nu.

Så må det gerne blive forår og sommer. Så min prinsesse kan komme ud og vise sine nye Adidas sneakers frem 🙂

IMG_9249IMG_9248IMG_9250

2 thoughts on “Adidas sneakers til Prinsessen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *