Liva og jeg

En succes oplevelse!

Hold op en fest jeg har mig lige nu!!! Jeg har fået Liva til at sove i løbet af 15 min. Kun 15 min tog det mig her til aften! Når men i får lige det hele i detaljer.

Klokken er ca 19.30 og Liva og jeg sidder i sofaen og hygger med tv. Jeg siger til Liva om vi ikke skal ind og sove? Og hun nikker nej og giver mig et meget surt ansigtudtryk. Jeg rejser mig, tager hendes dyne som vi har putte med på sofaen og siger til hende: Nu skal vi ind og sove. Vil du have din elefant med? Hun nikker ja og prøver at komme ned af sofaen med sin elefant i hånden. Sammen går vi ind i soveværelset og jeg ligger hendes dyne, bamse og hende selv ned i sengen. Slukker lyset og ligger mig ved siden af hende. Hun tumler lidt rundt i sin seng. Rejser sig op første gang og kigger på mig. Jeg beder hende om at ligge sig ned og det gør hun så. Hun tumler igen rundt og sætter sig op og krammer sin elefant. Hun begynder at snakke lidt til den og ligger sig derefter ned igen. Hun rejser sig op for anden gang og begynder at brokke sig lidt, prøver samtid at komme over til mig. Jeg beder hende om at ligge sig ned igen og da hun ligger sig ned for anden gang falder hun i søvn med det sammen!!

Nu jinxer jeg det nok, men jeg er bare så glad for den her succes oplevelse at jeg lige måtte dele den. Det er jo 6 måneder siden jeg har kunne få Liva til at sove uden problmer og uden at det skal tage mig en hel aften med gråd og skrig! Så selv om det kun er den her aften hun er faldet i søvn på så kort tid uden at skrige og græde så vil jeg nyde den fuldt ud! Jeg håber og krydser finger for at det nu vil være sådan her frem over.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *