Alt muligt blandet

Glædelig Valentinsdag.

Som jeg skrev i indlægget før, så går vi ikke op i at fejre valentinsdag. Men jeg har nu alligvel forberedt lidt hygge til Tobias og jeg i aften nu hvor Liva sover.

Tideliger i dag havde jeg været ude og købe jordbær og chokolade og en flaske verdi. Jeg ville lige overraske Tobias med nogle lækker jordbær med chokoladeovertræk. Og de blev virkelig gode og rigtigt flotte. Er sku lidt stolt over mig selv og resultatet. For hold op de er blevet så flotte. Tobias kom hjem med en lille rose til mig (plante og ikke en buket) men det er tanken der tæller og som han sagde, nå den dør skal jeg klippe den ned og plante den ude i haven (hvilket vil blive oppe i sommerhuset) og så vil den lave nye roser igen. I stedte for en buket der dør i løbet af 3 dage. Men jeg er virkelig glad for den, fordi jeg havde slet ikke regnet med at han ville købe noget til mig. Så positiv overrasket var jeg da han kom hjem med roser:)

Vi hygget til X factor med mine jordbær med chokoladeovertræk og en god flaske Verdi.

IMG_9132 IMG_9133 IMG_9134

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *