Liva og jeg

Ingen fastelavn til Liva :(

Vuggestuen holder fastelavn imorgen. Men desværre har Liva stadig mange skoldkopper som ikke har fået skorpe på endnu. Og det betyder at hun går glip af fastelavn 🙁 Jeg har ellers købt en lille prinsesse krone fra H&M  til hende. Og så har min mor købt et lille tylskørt, fe vinger og en fe stav til hende også fra H&M.

Jeg er lidt ked af hun går glip af fastelavn. Men inderst inde er Liva jo ligeglad med fastelavn. Hun forstå ikke hvad det er og hvad det går ud på. Hun kan ikke engang lig at klæd sig ud! Det er nok mere mig som synes det er vigtigt at hun deltager og oplever det. Til dels også fordi jeg gerne vil tage lidt billeder af hende når hun er klædt ud sammen med alle de andre unger nede i vuggestuen. Men de skide skoldkopper gør at hun ikke kommer til at være med i morgen!!!!

Måske er det også sjover næste år. Der er hun 2 år og så ved hun på det tidspunkt hvad fastelavn er. Og hun vil nok også synes det er sjover at klæde sig ud og slå katten af tønden.

IMG_9278 IMG_9279 IMG_9280 IMG_9281

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *