Alt muligt blandet

Modeuge – CIFF KIDS

IMG_8954

I fredags var jeg var så heldig at blive inviteret til Ticket To Heaven shovet i Bella Center. Desværre gik jeg glip af det pga det sneet så meget så det var svært for mig at komme frem i tide. Jeg kom ind lige da alle folk stod og klapper af showet. ØV, ØV, ØV, jeg gik glip af det og fik ikke taget billeder.

Men til gengæl fik jeg set på en masse af de nye ting til SW14. Og personligt kan jeg slet ikke kan vente med at skulle ud og shoppe de lækre produkter, når varerne lander i butikkerne til efteråret. Her kommer lidt billeder af hvad jeg kigget på i Bella Center.

IMG_8985IMG_8983Petit Nord er ikke et mærke jeg kender. Men da jeg gik forbi dem måtte jeg stoppe op og kigge. Hold nu op de har nogen lækre sko til børn og jeg kan godt forstille mig prinsessen i flere af dem. Så dem glæder jeg mig til kommer i butikkerne til efteråret.

IMG_8981 IMG_8980Jeg har altid været vild med Joha og deres SW14 kollektion er super lækker, både i farve og kvalitet. Prinsessen skal have en del af deres dragter når vi når efteråret så hun kan holde sig varm.

IMG_8958 IMG_8959Noa Noa er et mærke jeg er begyndt at være lidt vild med. Prinsessen har nogle dragter fra dem. Men deres strik cardigan vil jeg gerne havde til hende.

IMG_8977Freds World laver tøj til børn i lækkert kvalitet og deres print er så søde 🙂

Så efterår, du må gerne komme snart så jeg kan shoppe amork til min lille prinsesse 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *