Liva og jeg

Prinsessen har fået en ny bedste ven.

Siden Liva fik skoldkopper har vi måtte holde os hjemme i lejligheden. Og så må mor her jo bruge fantasien og finde på sjove lege. Jeg har fundet en masse legetøj frem vi normal ikke leger med. Og der i blandt fandt jeg hendes lyserøde elefant fra mærket Lamaze frem. De sidste par dage har Liva så fået øjene op for den. Og nu render hun rundt med den i hele lejligheden og den skal være med i alt hvad vi laver og leger. Hun krammer og kysser den og sidder med den i sofaen når vi ser tegenfilm. Den skal sidde ved siden af hende når hun leger på sit legetæppe. Det er rigtigt sødt at den er begyndt at betyde så meget for hende. Jeg fik den af min mor som barselsgave, få timer efter Liva var blevet født. Så den betyder meget for mig og det betyder meget at hun er begyndt at kunne lig den og vil lege med den.

IMG_9263 IMG_9266 IMG_9267 IMG_9274 Når vi er ude og gå med Bonzo så skal den selvfølgelig også med. Mit selskab er åbenbart ikke godt nok 🙂

IMG_9271Hun har oven i købet sovet med den i nat. Hun ville have den med ned i sin seng. Men den var også grund til hun havde mega svært ved at falde i søvn. Da hun sad og leget med den istedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *