Liva og jeg

Prinsessen har fået skoldkopper!

IMG_9202 IMG_9204Liva har fået skoldkopper og det kunne jo ikke være på et dårligere tidspunkt end nu at hun får det! Tobias er jo ude og rejse, så jeg står alene med det hele. Mine forældre og Tobias forældre vil gerne hjælpe mig, men de kan ikke passe Liva da de alle sammen arbejder. Og det er jo om dagen jeg skal have hende passet så jeg selv kunne arbejde. Det hårdt at Tobias ikke er hjemme til at hjælpe mig.

Jeg havde rigtigt fri igår, men havde taget en ekstra vagt. Heldigvis var den kort og havde fri kl 14.00. På vej hjem ringet vuggestuen og sagde at Liva har fået skoldkopper 🙁 Hun havde 4 styks i hovedbunden, en på kinden og 2 i panden. Så havde hun 4 styks nede i hendes private område. Det så ikke så slemt ud og jeg blev selv i tvivl om det var skoldkopper. Jeg søgte på nette for at læse og se billeder. Fordi de ligner bare alm bumser. Hun havde feber igår inden hun skulle sove, så jeg gav hende børnepanodil så hun kunne få sovet lidt.

Hun vågnet allerede kl 05.00 i morges og så starte vores dag ellers med gråd og tåre. Hun har grædt hele dagen det lille pus. Alt hvad jeg gjorde var forkert. Selv da jeg prøvet at lege med hende, om det var Lego, bamser, stable klodser eller læse bøger, så var alt forkert! Hun har siddet i mine arme hele dagen 🙁 Jeg har ikke kunne sætte hende fra mig på noget tidspunkt uden at hun så begyndte at græde så tårne løb ned af kinderne på hende. Jeg ringet til lægen og fik en tid kl 10.00, bare får at få bekræfte at det er skoldkopper. Jeg havde så også en tid hos dyrlægen kl 11.00, da Bonzo skulle tjekkes. Og så skulle jeg også på posthuset og handle ind. Liva faldt i søvn i bilen efter vi havde været hos lægen og så sov hun imens vi var hos dyrlægen og på posthuset. Hun vågnet da vi var i Netto. Så hun fik kun 30 minutters lur 🙁 Og normal sover hun 3 timer om dagen over i vuggestuen.

Da vi kom hjem hygget vi med Timmy Tid og Bamse og kylling. Det lykkes mig at få lavet aftensmad, men med Liva i mine arme. Opskriften finder du her. Hun ville til gengæld ikke spise noget og sad bare og græd ved spisebordet. Hun får ikke flaske mere, men jeg havde stadig modermælkserstatning gemt i skabet så jeg lavet en flaske klar til hende. Skifte hende og gav hende nattøj på. Så lage jeg hende ind i vores seng og 5 min efter hun havde drukket sin flaske sov hun. Hun må ha været vild træt (også forståligt når hun kun har sovet 30 min i dag). Jeg synes dagen har været lang og det har været ret hårdt fordi Liva har været så ked af det og pylret. Krydser finger for at i morgen har hun det bedre eller i hvert fald er i bedre humør!

IMG_9209 IMG_9207

IMG_9218 IMG_9221

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *