Alt muligt blandet

Ringede til 1813 og kom igennem med det samme.

IMG_9031

Jeg ringet til 1813 onsdag nat for første gang og kom til min store overraskelse igennem med det samme. Ingen kø eller ventetid. JUHUU, mig som havde stor frygt for at jeg skulle sidde med telefonen op til mit øre i flere timer! Men næææ nej, det gik sku hurtigt og den sygeplejerske jeg snakket med var rigtigt sød 🙂

Jeg vågnet op kl 02.00 om natten onsdag med en hals der var mega hævet og havde virkelig ondt. Havde været syg hele dagen, med feber, kraftig hovedepine, led smerter, ondt i halsen og hostet helet vildt. Men da jeg vågnet der om natten føltes det som om der var noget helt galt med min hals og ringet så straks til 1813. Forklaret hvordan jeg havde det og fortalte hende så lige at jeg skulle altså rejse på skiferie kl 8 om morgen. Hun bad mig om at tag til lægevagten på hvidovre, da Amager åbenbart er blivet lukket. Hun gav mig en tid der hed 03.05. Så jeg måtte op og ud i bilen og ud til Hvidovre. Der sad jeg helt alene i venteværelset. Og jeg mener virkelig HELT ALENE!!!! Der var ingen og der kom heller ikke nogen i de 2 timer jeg sad og vente på at en læge skulle se min hals. Hallo, at sidde 2 timer for at en læge kan se på min hals var lige længe nok. 2 gange var jeg ude og spørge om de har glemt mig eller hvad der skete siden jeg ikke var kommet ind til en læge. Og hver gang fik jeg af vide at det var min tur næste gang. Ja selvfølgelig er det min tur næste gang, der er jo kun mig som sidder i venteværelset og venter!!!

Var godt træt og meget sur da jeg endelig får en læge, kl 05.00. Hun siger jeg har halsbetændelse og giver mig en recept, så jeg kan køre på apoteket og få nogen penicillin. Afsted på apoteket og så hjem igen. Da jeg nå ind af døren og ligger mig på sofaen er kl 06.00 om morgen og vi skulle rejse kl 8.00. Hvilket betød INGEN SØVN til mig!

Hold op jeg var træt da vi skulle afsted og havde bestemt ingen energi til at skulle sidde i en bil i 10 timer og underholde Liva.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *