Ferie og rejser

Skiferie i Branäs, Sverige.

IMG_9043

Hjemme igen efter en forlænget weekend i Branäs. Jeg har aldrig været på skiferie i Sverige, men jeg er virkelig positiv overrasket over Branæs. Det var virkelig et lækkert område og helt vildt børnevenligt. Vi havde købt et tilbud over nette på nogen hytter sammen med Tobias storebror og et fælles vennepar. Hytterne lå 3 km fra skiområdet, men det tog kun 10 min i bil hver morgen, så det var helt fint for os at komme frem og tilbage. Hytterne var så hyggeligt og med åben pejs. Der var 2 store værelser med dobbelt senge. Tobias, Liva og jeg delte hytte med Tobias storebror, hans datter og hans kæreste. Den anden hytte havde vores vennepar og deres søn for sig selv.

Vi havde en lidt hektisk morgen da vi skulle afsted fordi jeg var møg syg og derfor havde vi glemt lidt ting. Fx, Livas rejse seng, hvilket betød at hun skulle sove i vores seng:( Hendes stol, hvilket betød at vi skulle sidde med hende på skødet for at hun kunne spise morgenmad og aftensmad. Men ellers havde vi det meste med 🙂

Jeg endte med ikke at stå på ski fordi jeg var syg og ikke havde så meget energi. Så jeg gik mere rundt med Liva og hygget. Vi kælket og leget i sneen. Tobias blev hjemme den første dag sammen med mig og Liva, fordi jeg var dårlig. Og ellers fik hans stået lidt med de andre de andre dage. Tobias og jeg vil gerne tilbage til Branäs igen så Liva kan lære at stå på ski. Så når hun bliver 3 år så skal vi der tilbage. Jeg har jo nærmest forelsket mig i området. Men det er ikke et særligt stort skiområde og hvis man er prof på ski, så tror jeg man vil blive træt af området hurtigt. Som begynder vil det være perfekt pga de mange blå bakker. Der er en enkel sort og få røde. Jeg har ikke været noget sted før der er så børnevenligt som Branäs. Der er jo bamser over det hele, både på bakken hvor de små lære at stå på ski og så er der en der er klædt ud som bamse, som render og leger med alle børne:)

Lidt billeder fra vores skiferie.
IMG_9051IMG_9057 IMG_9055 IMG_9054IMG_9045 IMG_9047 IMG_9050IMG_9036IMG_9059Her bode vi. Et ret hyggeligt område med en masse små hytter 🙂

1 thought on “Skiferie i Branäs, Sverige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *