Alt muligt blandet

Stickygram – Personlige magneter til køleskabet.

Jeg har en hjemmeside som jeg må vise jer!! Jeg faldt over Stickygram inde på FB og skulle lige ind og se hvad det var. Til min store overraskelse så laver de personlige magneter som kan hænge på køleskabet. Det smarte ved det her er, at man logger ind med sin instagram profil og så vælger man 9 billeder fra sin profil, som vil blive til magneter. Man kan lave flere slags og også vælge sammen billed flere gang (hvis man vil give nogen som en gave)

Skærmbillede 2014-02-11 kl. 20.48.50 Her er jeg logget ind på min Instagram profil og er igang med at vælge billeder. Man kan vælge 9 billeder i alt. Hvis man vil havde flere billeder så laver man en ny efter at ha lagt de første 9 magneter i kurven.Skærmbillede 2014-02-11 kl. 20.49.52Her kan i se at jeg har fundet 9 billeder. Det er de her billeder som bliver til 9 små magneter.

IMG_9020 Her har jeg modtaget mine magneter med posten. Når du modtager dem er de sat sammen som et stort billed. Men som i kan se på næste billed nedeunder, så er de lige til at skille af og bliver der med 9 små magneter. IMG_9021 IMG_9022 IMG_9023En super fed, sjov og mere personlig måde at have hængene på sit køleskab. Jeg har i hvert fald planer om at bestille nogen flere styks inde på stickygram.com og måske også give som gave til bedsteforældre 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *