Alt muligt blandet

Det er hårdt at være alenemor.

Jeg glæder mig virkelig meget til at få Tobias hjem igen. Det bliver så dejligt ikke at skulle være alenemor mere!! Det har været hårdt i de her uger han har været væk. Mest fordi Liva har haft skoldkopper i 10 dage. Jeg tager hatten af for de kvinder der er alenemor hver dag og ikke ligesom jeg i en kort periode. Jeg har virkelig respekt for forældre der er alene, for det er sku hårdt synes jeg. Det må virkelig være et kæmpe arbejde, og selvom man vænner sig til mange ting, og har rutiner, så synes jeg det er flot at man klarer så stort et arbejde helt alene. Det har også fået mig til at tænke over hvordan min mor har haft det. Hun har været alene med min lillesøster og jeg. Jeg har ikke tænkt over hvor hårdt hun har haft det og hvor svært det har været før nu, hvor jeg selv har prøvet det. Hun har gjordt sit bedste og prøvet at få det hele til at hænge sammen så godt som hun nu kunne. Hun har virkelig gjort et godt stykke arbejde! Jeg elsker hende for den hun er og for alt hvad hun har gjort for min søster og jeg.

Sådan som jeg har det nu, så ved jeg ikke hvad jeg skal gøre hvis Tobias og jeg gik fra hinanden. 7, 9, 13, det sker forhåbenligt ikke 🙂 Jeg vil jo nok få det til at fungere med Liva og sørge for hun fik en hverdag med rutiner og masser af kærlighed. Men hvis jeg blev alenemor så vil jeg nok finde et bedre hjem til Bonzo. Han er blevet forsømt en lille smule i den tid Tobias har været væk. Har også meget dårlig samvittighed over for ham. Jeg har gjort mit bedste når det kom til ham. Og han har fået de 3 gåture om dagen, men opmærksomheden har nok ikke været det sammen som når Tobias er hjemme. Liva har været meget i fokus i den her tid og Bonzo har ikke fået den kærlighede som han plejer. Som alenemor vil jeg ikke kunne klare at være alene med hund og barn. Og det vil derfor være løsningen hvis det skulle gå hen og ske at Tobias og jeg gik fra hinanden. – Men det sker ikke, ikke lige foreløbig! Jeg håber for gud skyld det ALDRIG SKER!!!

Nu kommer Tobias hjem imorgen og det bliver dejligt at få samlet vores lille familie igen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *