Børnetøj og mode

Ej Sikke Lej softshell jakke

IMG_9363Vi har virkelig været ude og nyde det dejlige vejr de sidste par dage. Foråret er kommet og det er dejligt! Årstiden lige nu gør det ret svært at give Liva den rigtige jakke på. Hun har sin flyverdragt og vinter jakke. Begge dele synes jeg er for varmt for hende at have på nu her. Og en sommerjakke er simpelthen for kold til det danske forårsvejr. Men så var jeg så heldig at Filabel.dk præsenterede mig for Ej Sikke Lej´s softshell jakke. Vi har nu testet den godt igennem de sidste par dage og jeg kan kun anbefalede at købe sådan en til ens børn nu hvor foråret er kommet. Det er simpelthen verdens bedste overgangsjakke.

Ej Sikke Lej´s softshell jakke er virkelig lækker. Den er hverken for tyk eller for tynd. Jakken har blød fleece inde i uden at den bliver for varm at have på. Den har et  vandsøjletryk på 3000, dvs at jakken er vandtæt, vindtæt og åndbar. Liva kan bruge den udendørs i al slags vejr, også i fugtigt vejr som fx let regn. Kvaliteten er virkelig lækker, den er blød og strækbart, som gør det meget komfortabelt for Liva at have den på. Jakken har søde Ej Sikke Lej uglereflekser på ærmerne så man kan se Liva hvis vi er ude og aften. Og så er der et stort orangerødt ugle print på ryggen.

Alt i alt er det virkelig kærlighed ved første blik for mig. Jeg er total forelsket i denne jakke og den er perfekt til Liva i den her tid. Hun har den på hver morgen når jeg aflevere hende i vuggestuen og når jeg henter hende igen. Når vi skal ud og handle ind eller andre ting.  Faktisk har hun haft den på lige siden vi fik den ind af døren fra postmanden.

I vil kunne finde softshell jakken af mærket Ej Sikke Lej her på Filabel.dk til 499 kr. Og det syns jeg altså virkelig er de penge værd når jeg tænker på hvad den kan og gør for min lille pige.

CollageImagejakke1 IMG_9364 IMG_9422

CollageImagejakke IMG_9450

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *