Jeg drømmer om...

Jeg drømmer om et værelse til Liva.

Liva har ikke sit eget værelse. Men gud hvor jeg vil ønske at hun havde det. Tobias og jeg er virkelig træt af at hun skal sove inde hos os hver aften. Det ødelægger jo lidt vores privat liv at hun ligger lige ved siden af os (hvis i forstår). Da vi bor i en 2 værelset lejlighed er der bare ingen muligheder for at rykke hende ud. Vi kan i hvert fald ikke se muligheden. For hvis vi rykket hende ud i stuen/køkkenet så ville vi ikke kunne være der og se tv, være på computeren eller snakke! Vi har tænkt på at rykke hende ud af værelset når vi så selv skulle sove. Men det vil 100% vække hende at vi skulle bære sengen ud i stuen. Og Bonzo er ikke stille når han sover. Han snorker højlydt da han jo er en mops og har en meget flad næse. He he 🙂 Plus at han ikke kan ligge i sin kurv og sove hele natten. Flere gange skal han lige ud og gå lidt rundt og så ligge et nyt sted. Så han larmer for meget og vil vække hende hvis de skulle sove i sammen rum. Så indtil videre er hun altså inde hos os!

Jeg drømmer jo lidt om at vi kan få fjernet køkkenet og bygge en væg op midt i det hele. Og tro mig der er plads til det. Vi har snakket om det og er ret enig i at hvis vi skal blive i den her lejlighed så er det den eneste mulighed. Men vi skal lige ha bygget vores sommerhus færdig før vi har råd til den drøm om at få værelse til Liva.

Her er lidt billeder af Livas værelse, og hvordan det ser ud lige.IMG_9457 IMG_9462IMG_9459 IMG_9460 IMG_9458 IMG_9461

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *