Alt muligt blandet

Løvernes Konge og hygge med mine to bedste veninder.

IMG_9502Her forleden var jeg sammen med to af mine bedste veninder. Vi lever hvert vores liv og har travlt i hverdagen med så mange ting at vi har svært ved at ses. Så vi planlægger altid i god tid, så vi kan få set hinanden og den her aften havde vi beslutte os for at se Disney film 🙂 Vi blev hurtigt enig i at vi skulle se Løvernes Konge – den er så fantastisk den Disney film. Vi hygge ellers med god mad og så fik jeg en forsinket fødselsdags gave fra dem. Et par flotte øreringe som jeg længe har ønsket mig. Er så glad for dem! Alt i alt en dejlig aften med mine to skønne og dejlige veninder som betyder alt for mig.

IMG_9482 IMG_9483IMG_9486

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *