Alt muligt blandet

Travlt for tiden.

Jeg har ikke fået blogget i flere dage. Beklager, men jeg har virkelig travlt for tiden og prøver at få det hele til at hænge sammen her hjemme. Siden Tobias er kommet hjem fra sin rejse har jeg brugt min tid på at pleje vores forhold, jeg har plejet vores lille familie og har prioriteret bloggen fra. Har samtid haft lange vagter på arbejde og så er der jo alle de praktiske ting i hverdagen som man skal tænke på. Det har ikke være med min gode vilje at jeg ikke har fået blogget, men jeg har måtte ligge den lidt fra mig i nogen dage.

Har haft fri dag og gjort rent, vasket tøj og ryddet op i Livas legetøj. Alt hendes baby legetøj er blevet pakket ned. Hun er blevet en stor pige 🙂

Jeg skal over og hente Liva i vuggestuen nu her. Men jeg lover at blogge lidt i aften når Liva sover 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *