Min drøm

Baby og småbørnsmessen i øksnehallen.

140317_BBM_ban_240x400px_stillDe fleste af jer der læser med her på bloggen ved at jeg ved siden af Ikea har Trold & Blomst.dk. Jeg arbejde på at kunne leve af det, forhåbentlig 100% i fremtiden. Det er i hvert fald min drøm 🙂

Det er sådan at jeg har fået en stand til baby og småbørnsmessen i øksnehallen d 3 og 4 maj. Så lige nu sidder jeg og forbereder mig og gør klar til den store weekend. Jeg har aldrig haft en stand før på en messe med mine egen produkter, så jeg glæder mig helt vildt til at prøve det. Jeg sidder og skal lave nogen messe tilbud med mine produkter til alle de dejlige mennesker der kommer forbi øksnehallen den weekend. Jeg har også tegnet nye plakater, ændret lidt på designet og så er der kommet en ny farve. De nye plakater kommer på hjemmesiden hen over weekenden.

Jeg skal nok skrive lidt mere her inde om de tilbud og rabatter man kan få til messen hvis man kommer forbi min stand den weekend.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *