Liva og jeg

Den røde scooter er en god gammel klassiker.

Da jeg kom over i vuggestuen i dag sad Liva ude i sandkassen og leget. Lige ved siden af en rød scooter. Hun prøvet at komme op på den og det lykkes hende også til sidst. Med lidt hjælp fra mig 🙂 Men så sad hun altså der og ville rigtigt gerne frem. Hvilket var lidt svært for hende da den stod i sandkassen. Hun kunne godt køre på den da vi fik den ud af sandkassen, så hun kørte rundt og hygge sig imens jeg så på.

Hun har selv sådan en rød scooter – den står bare hjemme hos hendes farmor og farfar. Vi fik den nemlig i navngivnings gave af mine to bedste veninder. Vi har bare ikke taget den med hjem da vi er lidt presset med plads. Men jeg kan se at vi nok heller må få den med næste gang vi er på besøg hos farmor og farfar så hun kan køre rundt på den nu hvor det er godt vejr 🙂

Jeg havde selv en da jeg var barn og det er ren nostalgi for mig at se Liva sidde på sådan en og køre rundt på den.motorcykle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *