Liva og jeg, Sommerhus

En tidlig morgen på stranden

Liva vågnet kl 6 i fredags, alt for tidligt efter Tobias og min mening! Men så fik vi noget ud af dagen 🙂 Vi valgte at tage varmt tøj på og gå en tur med Bonzo ned til stranden. Jeg er hel vild med det område vores sommerhus ligger i. Og jeg er især vild med at stranden ligger så tæt på os at det kun tager 5 min at gå der ned.

Liva var hel vild da hun så vandet og ville med det sammen der ned. Der er virkelig mange sten på stranden og jeg måtte derfor holde hende i hånden for at hun kunne gå sikkert rundt. Vi stod og kigget ud på vandet og jeg nød det øjeblik jeg havde med hende. Det var en rigtigt hyggelig tur vi fik os trods af at det var meget tidligt om morgen 🙂photo 2 photo 3 photo 4 photo 5

 

1 thought on “En tidlig morgen på stranden

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *