Alt muligt blandet

Lækker friskpresset juice.

Tobias lavet en virkelig lækker juice i morges. Synes lige i skulle se den og vide hvad der er i den. Føler mig altid så sund når jeg har drukket sådan en om morgen. Vi er virkelig glad for vores juice presser, men den er ved at være et par år gammel nu. Så vi overvejer at købe en ny og tag den vi har nu med op i sommerhusset.

Det er hvad der var i vores juice i morges.

  • Æbler
  • Rødbeder
  • Ingefær
  • Citron
  • Agurk
  • Tomat
  • Bladselleri

Jeg ved ikke lige hvor meget han har putte i af hver grønsag/frugt. Man kan vel selv bestemme hvor meget af hver ting der skal i. Ned i juicepresseren med det og så kommer der ellers sund og lækker juice ud til os alle 3. IMG_9985 IMG_9987

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *