Alt muligt blandet

Løsninger på den dårlige tid jeg er inde i.

Jeg skrev et indlæg for nogen dage siden. Det er faktisks et par måneder gammelt, som jeg ikke har fået lagt ind, da jeg var i tvivl om jeg skulle ligger det ind på bloggen eller ej. Mere fordi denne blog er til for at Liva kan læse om hvad vi har oplevet og været igennem fra hun var lille. Og dette indlæg er ikke så positivt skrevet om hende, Tobias og hvordan jeg føler mit liv er. Men det var sådan jeg havde det på det tidspunkt og sådan kan jeg stadig have det. Men der er kommet nogen løsninger på tingen siden jeg skrev det indlæg.

1: Vi har fundet en som kan gå ture med Bonzo. Så når vi er presset og ikke kan nå det så har vi en sød nabo som med glæde vil gå med ham efter skole. Og så er det et plus at hun er vild med ham.

2: Det er slut med at gøre rent. Eller jeg skal selvfølgelig støvsuge engang imellem og vaske tøj. Men ellers har vi fundet en som kommer fast en gang om ugen og gøre rent i hele lejligheden for os. Det er fantastisk at jeg ikke skal tænke på det mere.

3: Mit arbejde har kunne mærke på mig at jeg ikke har været særlig glad og derfor tilbudt mig en psykolog som jeg kan snakke med. Så jeg har været hos en psykolog 2 gange nu og det er rigtigt rat at få snakket ud om alt hvad jeg føler som mor til Liva og kæreste til Tobias. Og så får jeg snakket ud om alle de praktiske ting og om mit arbejde.

4: Tobias og jeg har fast hver søndag et køkkenmøde. Et køkkenmøde går ud på at vi sætter os ned ved spisebordet når Liva sover og snakker om den uge der skal til at begynde. Vi laver en plan over ugen med mine arbejdets tider og Tobias arbejdets tider. Og så skriver vi ned hvem der aflever og henter Liva de forskellige dage. Hvem der går med Bonzo og hvem der laver mad og handler ind. Ja nærmest alt skriver vi ned. Alle Tobias aftaler med venner og alt hans træning. Og mine aftaler og træning. Men det fungerer at vi sætter os ned og snakker om hvordan vores uge kommer til at se ud og aftaler hvem der gør hvad. Og det er dejligt at der er kommet lidt ro på tingen 🙂

Det er i hvert fald en start og jeg kan allerede mærke nu at det har gjort det bedre for mig med disse løsninger. Jeg stresser stadig men ikke så meget som jeg har gjort. Jeg er ikke så ked af det mere som jeg har været og det er nok også fordi jeg har fået en psykolog som jeg kan snakke med om alt. Jeg har lidt nemmer ved at overskude tingen i hverdagen og alt det praktiske. Jeg skal selvfølgelig arbejde på nogen ting men det er blevet bedre end det har været her hjemme 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *