Sommerhus

Påskeferie og sommerhus.

Vi har påskeferie og vi nyder det fuldt ud 🙂 Jeg beklager at der har været stille på bloggen men jeg har haft travlt med en masse arbejde op til påskeferien og så har jeg ellers bare hygget med min lille familie oppe i vores nye sommerhus. Og desværre har jeg ikke haft net før nu, så har ikke kunne blogge selv hvis jeg ville.

Vi nyder virkelig vores nye sommerhus her oppe på Sjællands odde. Her er så dejligt at være, masser af natur og stranden er 5 min fra os. Vi har haft travlt med at ryde op på grunden efter huset er blevet bygget. Håndværkerne har rodet meget og der var en masse der skulle smides ud eller afleveres på genbrugspladsen. Så vi har brugt meget tid på at ryde op og køre frem og tilbage med affald. Køkkenet blev samlet færdig torsdag, men vi fandt ud af at de greb vi havde valgt ikke var så pæne til. Så dem må vi lige returnere og så købe nogen nye. Derfor jeg ikke lige har fået taget billeder af det som jeg lovet. Vi har ellers brugt tiden på at samlet møbler, hygget og gået nogen lange ture i området.

Jeg glæder mig til når alt er faldet på plads og vi bare kan slappe af. Vi har stadig en del der skal laves. Især grunden skal havde en ordentlig omgang kærlighed. Vi skal ha plante nye træer – vi miste ret mange pga de to storme der var tideliger i år. Og så skal vi have såret græs. De træer der vælte under stormen, dem skal Tobias ha skåret i mindre stykker og lavet om til brænde.

Ellers har jeg fået tid til at bage brød og boller 2 gange i den tid vi har været her oppe. Hvilket ikke er noget jeg normal vil kunne overskude der hjemme. Det er fantastisk at have så meget energi og lyst til at lave en masse ting som jeg normal ikke ville hvis jeg var hjemme. Men nu har vi også påskeferie og masser af tid til at lave lige det vi ville. Jeg kommer nok til at blogge lidt i dag, da jeg endelig har net og som sagt en masse tid 🙂

Her er lidt billeder fra de sidste par dage vi har været i sommerhus.IMG_9844 IMG_9848

photo 2IMG_9842 IMG_9838IMG_9867photo 1 IMG_9856 IMG_9863IMG_9854 IMG_9874

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *