Liva og jeg

Puslespil og hygge med min prinsesse.

Jeg købte puslespil på Toys R Us hjemmeside i søndags da de have 25% rabat på alt. Liva elsker at ligge puslespil, hun gør det rigtigt meget over i vuggestuen. Og derfor synes jeg at hun skulle have nogen nye nu hvor jeg kunne få dem med 25% rabat 🙂 Nå vi ligger puslespil så bruger jeg meget tid på at sige de forskellige dyre lyde og sige hvad de forskellige dyr er. Fx: En hund og den siger vov vov. Og så siger Liva den lyd som dyret siger. Hun kan godt sige som en hund, en kat og som en ko. Hun koncentrerer sig rigtigt meget når hun sidder med puslespil og jeg tror det er rigtigt godt for hende at sidde og tænke over hvor brikkerne skal sidde og hvilke dyr det er og hvad de siger.

IMG_9707 IMG_9726 IMG_9727CollageImagepusle

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *