Liva og jeg

Vi forsætter med sygdom her hjemme.

Liva er forsat syg. Vi troede faktisk hun var blevet rask efter en hel weekend med diarre og derfor var hun i vuggestue igår. Men igår aftes imens vi spiset aftensmad kastet hun pluselig alt maden op. Hun havde ingen feber eller noget men var selvfølgelig meget ked af det resten af aften. Da vi så sidder på sofaen og hygge med tegenfilm inden hun skulle sove kaster hun igen op. Og den her gang ud over sig selv og vores sofa. Jeg i panik bær hende ud på badeværelset og får alt hendes tøj af. Hun fik et hurtigt bad og får noget nyt tøj på. Tobias prøver imens at rede sofaen, men vi må tage betrækket af og vaske det. Øv en lugt der var i hele lejligheden! Jeg hader lugten af bræk og trods Liva havde været i bad så syns jeg hun stadig lugte af bræk 🙁 Der gik ikke lang tid så var der gang i hendes mave og hun havde diarre igen.

Jeg lage mig ind i vores seng med Liva og hun faldt søvn med det sammen. Da Tobias kom ind får at sove bar han hende over i hendes egen seng. Hun sov hele natten uden at kaste op, hvilket var dejligt. Hun vågnet ved 5 tiden og jeg tog hende op og lage hende ved siden af mig i vores seng. Hun faldt i søvn igen og sov til kl 8.00. Indtil videre har hun været okay. Hun har spist lidt men ikke meget. Hun har sovet en del i dag, meget mere end hun plejer. Det er synd for hende at hun har det så dårligt og er det hårdt at se hende sådan her. Det er hårdt ikke at kunne gøre noget andet end at vise jeg er der for hende og give hende masser af tryghed og kærlighed.

IMG_9798 IMG_9801

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *