Liva og jeg

Yes, så skete det endelig, nu sover hun hele natten igennem.

Ej men jeg kunne ikke være mere lykkelig. Liva sover endelig hele natten uden at vågne. Og det er fantastisk at kunne få en hel nats søvn. Især efter 1,5 år. Det har været hårdt og det har krævet meget tålmodighed og arbejde for Tobias og min side og for vores forhold. Det er svært at få en hverdag til at fungere når man ikke har fået nok søvn og været oppe halvdelen af natten hver dag siden jeg fødte Liva. Men det er slut nu, for nu sover hun hele natten uden at vågne. Der er selvfølgelig nogen nætter hvor hun vågner. Og så er det fordi hun har en tung tisble som lige skal skiftes.

Faktisk har hun sovet rigtigt godt igennem siden Tobias kom hjem fra sin rejse. Det er godt og vel 2 måneder siden han gjorde det. I den tid han var ude og rejse der tog jeg kampen op med at få hende lagt uden at hun græder og skrige som hun gjorde hver gang. Det kan du læse om her og her. Nu går det meget bedre med at ligge hende. Hun brokker sig slet ikke mere. Hun kæmper ikke i mod og græder/skriger ikke når hun skal ligges. Hun ligger sig ned i sin seng og holder om sin sutteklud og falder så selv i søvn. Der er nogen aftner hvor hun lige skal tumle rundt i sengen, snakke med sine bamser eller læse en bog før hun falder i søvn. Hun læser/kigger selv i bogen og til sidst bliver hun så træt at hun falder i søvn, med enten bogen i hånden eller ved sin side. Jeg går altid lige ind og tjekker til hende når jeg ikke kan høre hende mere. Jeg ligger mig stadig ind sammen med hende, hvis jeg kan mærke på hende at hun har brug for jeg er der inde, for at hun kan falde i søvn. Nogen aftener er hun svær at ligge og til tider for hun lov til at være lidt længer oppe end hvad hun plejer. Når vi har ferie eller sygdom her hjemme så har vi lidt svært ved at holde fast i rutinerne når det kommer til at ligge hendes på et fast tidspunkt. I sidste uge har hun sovet helt til kl 7.30. Jeg kom for sent en af dagen på arbejde fordi vi sov så længe. Det var helt underligt at vågne før hende og stå op og gøre mig klar imens hun stadig lå og sov. Men hold op det er fantastisk og dejligt at kunne sove hele natten. 

Liva 1,5 år og sover endelig igennem og kæmper ikke mere imod når vi ligger hende om aften 🙂 IMG_9891 IMG_9892 IMG_9893 IMG_9894Jeg elsker at se hende sove, hun er så sød når hun ligger der og drømmer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *