Ferie og rejser, Liva og jeg

Det er virkelig et dårligt tidspunkt at få feber.

Liva fik feber lørdag nat. Jeg og Tobias var oppe det meste af natten for at trøste Liva, få hende til at falde til ro og få hende til at sove. Hun fik en børnepanodil, som hjalp lidt. Men hun faldt først i søvn ved 4 tiden. Og jeg skulle op og stå på Baby og Småbørnsmessen hele søndagen. Så jeg var helt færdig, træt og havde ingen energi! Tobias blev hjemme med Liva og jeg måtte så stå alene på messen. Det var lidt hårdt men kun fordi jeg var så træt! Hun har forsat haft feber hele søndag, søndag nat og nu her til morgen. Og det er jo lidt noget røv – undskyld min sprog! For vi skal rejse i aften til Mallorca. Og jeg har virkelig glædet mig til den her rejse. Glædet mig til at vi skulle ned til 25 grader, pool og all inclusive. Så jeg håber på at hendes feber vil forvinde i løbet af dagen, så vi kan få en dejlig ferie.

IMG_0117 IMG_0118 IMG_0129 IMG_0132Billederne er fra i morges hvor vi lå i sengen og så Timmy Tid på ipaden. Hun ville ikke stå op, men bare ligge i sengen og hygge. Jeg håber virkelig at hun bliver rask i løbet af dagen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *