Alt muligt blandet

En lang aften og nat før vi var hjemme.

Da vi skulle afsted fra vores hotel fik vi en dårlig nyhed om at vores fly var forsinket. Vi skulle rigtigt flyve ved 22.00 tiden og så ville vi lande i Kastrup ca kl 01.00 om natten. Men fordi vores fly var forsinket så var vores fly tid ændret til kl 02.00 istedet. Så da vi sad i bussen på vej mod lufthavnen var humøret lidt nede over at vi skulle vente i så lang tid på vores fly. Desværre blev den endnu være efter vi have checke ind, for da vi kigget op på skærmen med alle fly info på, var vores fly tid igen blevet ændre til kl 04.35. ÅHHHH, SOMEBODY KILL ME PLEASE!!

Med Liva i hånden gik vi rundt og kigget lidt på butikker. Så fandt vi et sted og spiste aftensmad og der sad vi så i et stykke tid. Da kl var 21.30 var Liva godt træt og vi fandt et sted hvor der var lidt mørkt med en masse fri pladser. Der sad vi så og hygget lidt med tegnefilm på ipaden og så måtte jeg ellers ligge mig ned sammen med Liva på de stole og prøve at få hende til at sove. Det tog selvfølgelig lidt tid, da hun rejste sig op hver gang der gik en forbi 🙁 Det lykkes mig til sidst at få hende til at sove. Tobias faldt også i søvn, men jeg havde virkelig svært ved at sove på de stole. Så jeg gik rundt i en meget stor og tom lufthavn. Alle butikker var lukket da kl var 22.00 og der var ingen mennesker andre end dem der skulle med det sammen fly som os.IMG_0564 IMG_0566 IMG_0568 IMG_0570Heldigvis blev vores fly tid ændret igen og nu skulle vi flyve kl 01.35 istedet. Jeg stod og klappe i mine små hænder da jeg så det stod på skærmen! Liva sov det meste af tiden vi vente på flyet, men vågnet desværre da vi kom ind og satte os. Jeg havde ellers givet hende hørebøffer på imens hun sov for at hun ikke skulle vågne af al larmen i flyet. Men desværre var hun lysvågen hele turen hjem og jeg måtte sidde og kæmp med at holde mine øjne åben. – I kender det der med at ens øjne lukker i og man falder hurtigt i søvn hvor efter man vågner igen efter få sek. Jeg kæmpet virkelig med at holde mig vågen fordi Liva sad hos mig og ville på intet tidspunkt over og sidde hos Tobias. Så satte vi skrig og gråd i gang hver gang jeg prøve at rykke hende over til ham. Og han var jo lidt mere frisk end jeg var da han jo havde fået sovet i lufthavnen. Vi landet ca kl 05.00 og tog en taxa hjem. Liva faldt heldigvis i søvn igen, på vej hjem i taxaen. Jeg har aldrig været så træt før og faldt også i søvn med det sammen da jeg lage mig i sengen!!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *