Ferie og rejser

En lille hilsen fra Mallorca

Min computer vil ikke tænde. Øv altså, det er lidt noget lort for at sige det på en pæn måde. Så jeg må blogge fra mobilen. Håber Tobias kan lave den!

Vi nyder dejlige Mallorca. Vores hotel er fantastisk og deres pool område er virkelig stort og lækkert. Der er en børne pool med rutschebaner og det er der vi har brugt mest tid hvis Liva ville i vandet. Vi får slapper af og hygget sammen alle 3. Hvilket er rigtigt vigtigt for os som familie. Men jeg har også tid alene med Liva hvor jeg hygger og leger med hende. Mor og datter tid! Og det nyder jeg helt vildt. (Tobias skal nemlig træne i løbet af dagen.) så i de 2-3 timer han er ude og cykle eller løbe der bliver min lille prinsesse forkældet med masser af kærlighed og sjov og ballade. Det er dejligt ikke at skulle tænke på andet end Liva. Hun er den det drejer sig om på den her ferie. Det vigtigste for mig er at give hende en dejlig uge med masser af oplevelser sammen med Tobias og jeg. Men også give hende oplevelser sammen med kun mig. Så vi kan skabe nogen gode minder sammen og hygge i hinandens selskab.

Maden er helt fantastik her på hotellet, både morgenmad og aftensmad er noget vi glæder os til hver dag. Buffen er hel vild og der er så meget lækkert at vælge imellem. Frokost er som forventet – pizza, pasta med kødsovs, promfritter osv osv.

Når men vil smutte igen. Vi skal nemlig ud og ha en lille is.IMG_0177 IMG_0180 IMG_0185 IMG_0200 IMG_0234foto (1)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *