Mad og opskrifter

Hjemmebagte pizzasnegle til os!

IMG_0747Det er Kristi Himmelfarts dag og Liva og jeg skal hygge hele dagen. Lige nu sover hun sin middagslur (og det gør hun gerne i nogen timer) så imens har jeg bagt pizzasnegle. MUMS, SIGER JEG BARE!!! Glemte desværre i farten da jeg skulle købe ind til det at købe skinke 🙁 Så det bliver uden den her gang – men jeg glæder mig til Liva vågner og skal smage dem 🙂

Her er opskriften som jeg har fundet på nette.

Ingredienser:
500 gram Hvedemel
25 gram Gær
3 dl. Vand
1 tsk. Salt
1 tsk. Sukker
2 spsk. Olivenolie

Fyld:
1 dl. Tomatpure
150 gram Skinkestrimler, rå
Oregano, tørret *
100 gram Revet ost, mozzarella 10%

Forklaring:
Dejen:
Gæren udrøres i det lunkne vand. Sukker tilsættes – herefter olien. Lidt af melet æltes i – æltes godt sammen. Salt + resten af melet tilsættes og æltes til dejen er sej. Hæver i ca. 1 time.

Dejen slås ned – hviler et par minutter. Udrulles til aflang firkant på mel drysset bord, så tyndt som muligt.

Dejen smøres med et jævnt lag tomatpure, drysses med skinke (hakkes meget fint evt. i mini hakker), afslut med oregano og lidt ost.

Dejen med fyld rulles til en roulade, som skæres i ca. 1½ – 2 cm., tykke skiver, sættes på bageplade med bagepapir. Drysses med ost, efter smag.

Bages i ca. 20 min., ved 180 grader C. alm. ovn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *