Alt muligt blandet

Hygge med manden – 6 års dag skal fejres.

Den 31 maj har Tobias og jeg 6 års dag. Men han er ude og rejse med nogen af han venner – de har bestilt en tur til Island og skal være der i 4 dage. Manden havde jo ikke lige tænkt at vi havde årsdag da han bestilt rejsen. Så vi fejre det i dag med en tur ind på strøget, frokost, shopping og middag i aften. Liva er i vuggestue nu og hende henter vi så når vi er hjemme fra strøget. Aflevere hende i aften til farmor og farfar, hvor vi så tager ud og spiser på Restaurant Höst. Ihhhh hvor jeg glæder mig til vi skal spise der i aften.
Jeg har kun hørt godt om stedet og at maden skulle være virkelig lækker. 

Jeg har her til morgen fået gjort lidt ud af mig selv. Hvilket jo sjældent sker med alt det stress og tidsmangel jeg har. Og efter at ha haft sidste dag på arbejde igår føler jeg der er lidt mere ro på hos mig selv men også her hjemme. Så dagen i dag kan kun blive super god, især med det dejlige sommer vejr. IMG_0691IMG_0678 IMG_0684

Kjolen er fra H&M og ørreringe er fra Pilgrim. Mine armbånd er arvestykker som jeg har fået af min mor.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *