Alt muligt blandet

Hyggen i at finde gamle børnebøger frem fra min barndom.

Igår var Liva og jeg hjemme hos min mor til mad og hygge. Min lillesøster Isabell, hendes kæreste Kasper og deres datter Amelia var der også. Min mor havde været inde i sit skur og fundet to store Ikea poser frem med børnebøger. De har alle sammen være mine og min søsters. Og som i ved så har jeg jo skrevet før at min mor har gemt tøj eller andre ting fra min eller min søsters barndom. Og efter vi begge har fået børn er min mor begyndt at finde alle de ting frem igen. Hun er lidt vild at hun har gemt så meget fra vores barndom, men jeg syns det er vildt hyggeligt at sidde og se på ting som frembringer et minde om min barndom. Vi sad og kigge alle bøgerne igennem igår og jeg endte med at få en hel ikea pose med hjem.

Tobias dræber mig når han ser alle de bøger jeg har med hjemme. Godt han er ude og rejse! Vi har virkelig ikke plads her hjemme i lejligheden og Liva har stadig ikke fået sit eget værelse. Så ved ikke lige hvor jeg skal gøre af dem. Plus hun har ret mange bøger i forvejen 🙂 Må finde en løsning som min mand også kan acceptere 🙂IMG_0783 IMG_0784 IMG_0785

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *