Alt muligt blandet, Mad og opskrifter

Nordisk mad på Restaurant Höst.

1391595_535157850334_7306197255196830918_nVi elsker Cofoco, som de fleste af jer ved og det er dem der står bag Restaurant Höst. Vi fik Cofoco´s nytårs menu nytårs aften til stor glæde, det indlæg kan i læse her. Vi har også været inde og spise på Restaurant Cofoco som er et rigtig hyggeligt sted med god mad og til en god pris. I det hele taget kan alle være med når det kommer til pris hos Cofoco. Cofoco har mange flere restauranter under andre navne men vi havde hørt så meget positivt om Restaurant Höst og tog derfor der ind og spiste i mandags da vi havde 6 års dag.

Höst er indrette rigtigt hyggeligt og stemning der inde var perfekt i anledning af vores 6 års dag. Vi fik et bod for os selv nede i deres kælderlokaler. Betjening var virkelig i top, vores tjener var sød og meget smilene. Vi bestilte 3 retters menu og til vores store overraskelse var der snacks indimellem hver ret. Så det endte faktisk med at blive en 5 retters menu 🙂 Maden er meget nordisk og man blev overrasket over hver ret pga dens anretning og udsende. Vi havde en hyggelig og meget romantisk aften på et dejligt sted med lækkert med. Det er nok ikke første og sidste gang vi kommer på Höst og jeg vil klart anbefalde at tage der ind og spise en aften.

Min menu:

Jomfruhummer
Enebærsyltede gulerødder fra Søris med en creme lavet på enebær, vinaigrette lavet på havtorn, ristede hasselnødder og brunet smør.

Nakke af frilandsgris
Gule ærter, asparges, broccoli, ærteskud, rygeost og skummet sauce på dark lager og brunet smør.

Rarbarberis
koldskål, vanilie, brun farin og kage med porsesnaps.

IMG_0720 IMG_0721 IMG_0722 IMG_0724 IMG_0726 IMG_0729 IMG_0730 IMG_0736

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *